LIAN LI komt met nieuwe ventilatoren


Lian Li heeft zijn eerste op prestatie gefocuste ventilatoren aangekondigd, de zogenaamde p28, de 120mm PWM-ventilator gaat beschikbaar zijn in zwart en wit. Met een 28mm dik frame en 3 verschillende snelheid standen: stil, middelklasse van geluid en prestatie en de maximaal prestatie stand. De P28 kan beschikt over interconnection dit houdt in dat je meerdere ventilatoren aan elkaar kan verbinden en dan met maar één kabel aan het moederbord hoeft te bevestigen. Voor mensen die nog wat extra looks willen geven aan de ventialtoren kan je ARGB strips bijkopen en die aan de zijkant bevestigen.

De P28 beschikt over 9 bladig design ventilator gemaakt van LCP, dit is een sterk materiaal die gemaakt is om hogere snelheden aan te kunnen zonder dat de bladen vervormen.

De P28 word geleverd met een ventilator controller die je magnetisch in je pc-kast kan hangen, ook bevat deze controller 3 verschillende snelheid profielen zoals hierboven genoemd is. De L staat voor de stille stand, de M staat voor de middelste stand dus verminderd geluid verhoogde prestatie en als laatste de H stand voor de hoogste prestatie.Bronnen: TechPowerUp

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?