Lian Li kondigt de PC-011 Vision behuizing aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Lian Li

De PC-O11 Vision is een samenwerking tussen Lian Li en PC Master Race (PCMR), resulterend in een variant van de populaire dubbelkamergehuis van Lian Li. Ontworpen voor optimale zichtbaarheid van interne componenten, beschikt de behuizing over gehard glas aan de voor-, linker- en bovenzijde, zonder kolom langs de voorste linker rand. Versterking komt van een kolom aan de voorste rechterkant. Het voor- en linkerzijpaneel zijn 4 mm dik glas, terwijl de bovenkant 3 mm dik is. Beschikbaar in matzwart en wit, met metalen delen van het voorpaneel voorzien van een geborstelde aluminium afwerking.

De PC-O11 Vision biedt ruimte voor een E-ATX (of kleiner) moederbord en grote grafische kaarten zoals de RTX 40-series ROG Strix. Koelingsopties omvatten ondersteuning voor maximaal twee 360 mm en één 240 mm radiatoren. Een verwijderbare multifunctionele opslagbeugel dient ook als kabelgeleiding, terwijl een extra verwijderbare drive-kooi twee 3,5-inch/2,5-inch drives kan huisvesten. De zwarte versie is geprijsd op £139,98 en de witte versie op £144,95.Bronnen: Lian Li

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?