LIAN LI lanceert de 011D EVO XL behuizing


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van LIAN LI

LIAN LI heeft de lancering aangekondigd van de O11D EVO XL, een uitbreiding van hun populaire O11D EVO-behuizing. Deze nieuwe behuizing is ontworpen met nadruk op koelprestaties en aanpasbaarheid.

Wat maakt de O11D EVO XL bijzonder? Allereerst biedt hij ondersteuning voor maar liefst 3x 420 mm radiatoren tegelijk, wat extreme koeling mogelijk maakt. Het moederbordplateau is modulair en kan in drie verschillende hoogtes worden afgesteld voor betere ventilator- en radiatorruimte. Bovendien kunnen de boven-, onder- en zijbeugels elk 3x 140 mm ventilatoren of 420 mm radiatoren ondersteunen.

Een opvallend kenmerk van deze behuizing is de verwijderbare voorste pilaar, waardoor gebruikers een onbelemmerd zicht op hun pc kunnen hebben. De behuizing kan ook volledig worden omgedraaid, en de I/O-module aan de voorkant kan op drie verschillende locaties worden geplaatst (voor, zij en achter).

De O11D EVO XL is ook ontworpen met kabelbeheer in gedachten. Er zijn 2x hot-swap opslagdrivekooien in de tweede kamer, elk geschikt voor 2x 3,5″ HDD’s of 2x 2,5″ SSD’s. Deze kooien kunnen worden uitgerust met 120 mm ventilatoren voor extra koeling. Bovendien is er een kabelafdekbalk die toegang biedt tot het kabelbeheer, samen met 3 dubbellagige kabelclips voor een georganiseerde kabelindeling.

De O11D EVO XL is verkrijgbaar in zwart en wit, met adviesprijzen van respectievelijk $234,99 en $244,99. Deze behuizing is beschikbaar voor pre-order vanaf 7 september 2023.

Al met al biedt de O11D EVO XL een indrukwekkende combinatie van koelcapaciteit, aanpasbaarheid en esthetiek, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor enthousiaste pc-bouwers.Bronnen: LIAN LI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?