LIAN LI lanceert de HydroShift LCD 360 AIO’s


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van LIAN LI

LIAN LI heeft de HydroShift LCD 360 AIO’s gelanceerd, gericht op een buisloze esthetiek na installatie. De serie omvat drie modellen: HydroShift LCD 360S, HydroShift LCD 360R, en HydroShift LCD 360TL. Elke AIO is uitgerust met een 2,88-inch LCD-display op het pompblok, volledig aanpasbaar via L-Connect 3.

De HydroShift 360S, 360R en 360TL onderscheiden zich door een uniek ontwerp dat de slangen naar de zijkant van de radiator verbergt, wat resulteert in een strakke uitstraling. Ribbelige slangen zorgen voor flexibiliteit en duurzaamheid, met ondersteuning van vooraf geïnstalleerde retentiebeugels voor slangrouting. Een geborsteld aluminium plaat en buishoezen dragen bij aan een gepolijst uiterlijk, terwijl een afdekking voor pompmontagehardware zorgt voor een strakke afwerking.

De HydroShift 360S heeft een pomp die op 3800 RPM draait, terwijl de 360R en 360TL een pomp met een snelheid tot 3200 RPM bieden. Elk model wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde ventilatoren en biedt uitgebreide controle via L-Connect 3 voor synchronisatie en aanpassingen. Beschikbaar in zwart en wit, worden de AIO’s geleverd met een 6-jarige garantie en zijn vanaf 28 juni 2024 beschikbaar voor pre-order, geprijsd op respectievelijk $179,99, $199,99 en $259,99.

De HydroShift LCD 360 AIO’s zijn ontworpen voor gebruikers die op zoek zijn naar geavanceerde prestaties, stille werking en een strakke, moderne uitstraling voor hun pc-koelingssystemen.Bronnen: LIAN LI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?