LIAN LI lanceert ventilatoren met een LCD scherm


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van LIAN LI

LIAN LI, heeft een nieuwe serie ventilatoren gelanceerd, waaronder de UNI FAN TL LCD en UNI FAN TL, gericht op PC-behuizingen en accessoires. De UNI FAN TL LCD beschikt over een 1,6-inch LCD-scherm met 400×400 pixelresolutie, aanpasbaar via L-Connect met ondersteuning voor GIF, MP4, JPG en PNG formaten. Gebruikers kunnen systeeminformatie of aangepaste content weergeven, zoals CPU-temperatuur of belasting. De UNI FAN TL biedt een geluids- en prestatiegeoptimaliseerde ervaring met LCP-bladen en FDB-lagers, verkrijgbaar in 120 mm en 140 mm maten en reguliere en omgekeerde luchtstroomontwerpen.

De UNI FAN TL LCD integreert een LCD IPS-scherm in het midden, met resolutie van 400 x 400, weergave van systeeminformatie en ondersteuning voor diverse bestandsformaten. De controller kan tot 7 LCD-fans aansturen, waarbij elke poort maximaal 3 UNI FAN TL LCD-fans ondersteunt. Pre-orders voor de UNI FAN TL-serie zijn beschikbaar vanaf 20 december 2023.

De UNI FAN TL heeft een configuratie met 9-bladen van duurzaam Liquid Crystal Polymer (LCP) voor behoud van vorm bij hoge snelheden, met Fluid Dynamic-lagers (FDB) voor stillere werking. Beide modellen bieden Infinity RGB Customization met grote infinity spiegels en diffuus RGB-strips. Het in elkaar grijpende mechanisme maakt het mogelijk ventilatorclusters te vormen, gevoed door één kabel, met intelligente beheersing en detectie van fan grootte en locatie.Bronnen: LIAN LI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?