Lofree kondigt de Block 98 Draadloos Toetsenbord aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Lofree

Lofree, heeft de Lofree Block 98 Draadloos Mechanisch Toetsenbord onthuld. Dit toetsenbord combineert tijdloze esthetiek met geavanceerde technologie.

Het ontwerp van de Lofree Block 98 is gebaseerd op het principe “Minder is Meer, Minder is Beter” en put inspiratie uit de iconische ontwerpfilosofie van Braun. Het toetsenbord heeft gladde volumeregelaars, een duidelijk statuspaneel, zelfsmerende schakelaars en een opvallend stille typervaring. Het toetsenbord weerspiegelt de kerngedachte van oprichter DIETER RAMS: “Rust, soberheid en intelligente verrassing moeten altijd mogelijk zijn door ontwerp.”

Dit toetsenbord integreert het minimalistische “Block”-ontwerp met handige functies, zoals ronde knoppen met Hermès-oranje accenten voor volumeregeling. Het heeft een duidelijk statuspaneel dat informatie geeft over de vergrendelingsstatus, aangesloten apparaten en batterijvermogen. Bovendien biedt het 14 witte verlichtingseffecten voor een harmonieuze sfeer.

De geluidsprestaties van het toetsenbord zijn nauwkeurig ontworpen, met zelfontwikkelde stabilisatoren, schuimvulling en speciale POM-schakelaars. De Lofree Block 98 is hot-swappable, waardoor schakelaars zonder solderen kunnen worden vervangen of geüpgraded.

Het toetsenbord is compatibel met Mac/iOS, Android en Windows 8/10 en biedt draadloze connectiviteit via Bluetooth 5.0, draadloos 2.4G en een bedrade USB Type-C-aansluiting. Met een aanzienlijke batterijduur is het geschikt voor zowel werk als ontspanning.

Samengevat is de Lofree Block 98 Draadloos Mechanisch Toetsenbord een combinatie van draadloos gemak en retro-esthetiek met geavanceerde functies, zoals een visueel statuspaneel, hot-swappable switches en meerdere connectiviteitsopties. Het belichaamt de tijdloosheid van retro-ontwerp en de verfijning van moderne technologie, waardoor het een onmisbare tool is voor liefhebbers van vorm en functie.

De Lofree Block 98 is nu beschikbaar op de LOFREE-website voor £138,94/$169,00.Bronnen: Lofree

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?