Logitech brengt de Pro X Superlight gamingmuis uit in het rood


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Logitech

De PRO X SUPERLIGHT is nu verkrijgbaar in het rood. De PRO X SUPERLIGHT is ontworpen in samenwerking met professionele gamers om ’s werelds beste competitieve gamingmuis te zijn. Hij is voorzien van dezelfde aspecten waarop je vertrouwt voor gaming succes – LIGHTSPEED draadloze technologie, een HERO 25K- sensor en het beste mechanische ontwerp in zijn klasse. En nu brengen we hem naar je toe in een vurig nieuw jasje.

Competitief gamen vereist een hogere prestatienorm. Daarom hebben we de PRO X SUPERLIGHT RED ontworpen met een hyper minimalistisch herontwerp. Het is onze lichtste en snelste PRO-muis ooit, met een gewicht van minder dan 63 gram – dat is bijna 25 procent lichter dan de standaard draadloze PRO-muis.

De PRO X SUPERLIGHT RED heeft 2,4 GHz LIGHTSPEED draadloze technologie met een nog snellere verbinding. Geniet van onafgebroken spelen met een batterijlevensduur tot 70 uur, terwijl de grote PTFE-voeten zonder toevoegingen een soepele glijbeweging bieden voor een fijnere verbinding met je game. De vuurrode muis is voorzien van de ongelooflijk nauwkeurige, snelle en consistente HERO 25K-sensor voor ultrafijne controle. Met 25.600 DPI is dit de eerste muissensor in de industrie die bewegingen op submicronniveau – ongeveer 1/50e van de dikte van een menselijke haar – nauwkeurig kan volgen zonder afbreuk te doen aan de nauwkeurigheid.

Dankzij een slim energiebeheersysteem kan HERO 25K de framerates continu aanpassen op basis van de beweging van de muis, waardoor het energieverbruik tot een minimum wordt beperkt en de batterij langer meegaat. Hij is 10X energiezuiniger dan eerdere Logitech G-sensoren, zelfs bij zijn hoge DPI.

De PRO X SUPERLIGHT RED is later deze maand beschikbaar tegen een adviesprijs van € 159,99.



Bronnen: Logitech

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.