Logitech brengt ergonomische trackball uit


Vandaag heeft Logitech de Ergo M575 Wireless Trackball uitgebracht. Deze ergonomische muis komt vanaf vandaag verkrijgbaar met een adviesprijs van ongeveer 50 euro.

Logitech’s nieuwe Ergo M575 maakt gebruik van een trackball welke bestuurd kan worden met de duim, zodat de arm niet bewogen hoeft te worden. Beschikbaar in de kleuren grafiet en gebroken wit brengt deze muis een ergonomisch ontwerp voor de meeste handgroottes.

Via de meegeleverde USB-ontvanger of via Bluetooth kan de muis met een PC, Mac of iPad verbonden worden, en heeft met normaal gebruik een batterijlevensduur tot 24 maanden met de meegeleverde AA-batterij. Via de Logitech software kan de snelheid van de muis en de functies van de knoppen ingesteld worden.


Logitech geeft aan dat de Ergo M575 Wireless vanaf vandaag verkrijgbaar zal zijn via Logitech voor €49,99, bij de bekende retailers wordt hij eind januari 2021 verwacht.Bronnen: Logitech

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.