Logitech brengt iPad-hoes uit voor het onderwijs


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Logitech

Recent heeft Logitech de Rugged Lite uitgebracht: een nieuwe, voor het onderwijs ontworpen tablet case met toetsenbord voor de zevende, achtste en negende generatie iPad. De Rugged Lite geeft leerlingen in de klas een veelzijdige alles-in-één case met betrouwbare bescherming, een optimale hoek om te typen en te lezen, en een vuilafstotend toetsenbord dat tegelijkertijd bescherming biedt tegen vloeistoffen.

De Rugged Lite leert onderbrekingen in het klaslokaal een lesje, want hij zorgt ervoor dat onderwijzers geen tijd verliezen aan het helpen van hun leerlingen bij het oplossen van technische problemen of het gereedmaken van hun setup. De batterijduur is dusdanig lang dat deze een volledige schooldag mee kan gaan. Het ontwerp staat voor eenvoud en is gebaseerd op gezamenlijk gebruik, zoals dat in klas regelmatig voorkomt. Bovendien kan de Rugged Lite tegen een stootje en een val van uiterlijk 1.2 meter overleeft hij zonder problemen. Als hij bijvoorbeeld uit een rugtas of van tafel valt, dan is er dus niks aan de hand.

De vriendelijk geprijsde Rugged Lite is ontworpen om intuïtief te gebruiken en geeft leerlingen de flexibiliteit om op een manier te leren zoals zij dat willen. De case positioneert de iPad in een ideale hoek, zodat studenten op een natuurlijke manier kunnen typen en inhoud op het scherm kunnen lezen en bekijken. Wanneer de case plat wordt neergelegd, dan kunnen studenten eenvoudig schetsen.

Adviesprijs en beschikbaarheid
De Logitech Rugged Lite heeft een adviesprijs van €109,99 en is per direct verkrijgbaar.Bronnen: Logitech

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.