Logitech brengt stille Bluetooth-muis uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Logitech

Logitech heeft op maandag 15 mei 2023 de Logitech M240 Silent Bluetooth Mouse uitgebracht. Het betreft een compacte muis die geschikt is voor zowel links- als rechtshandigen. Met deze draadloze muis kunnen computers en tablets snel worden verbonden zonder dat hiervoor een dongel of poort nodig is. Het draadloze bereik van de muis is ongeveer 10 meter en de batterijduur bedraagt maar liefst 18 maanden.

De Logitech M240 Silent Bluetooth Mouse is perfect voor op reis en ontworpen om zowel onderweg als op een thuiswerkplek meer gedaan te krijgen. Het comfortabele ontwerp van de muis volgt de natuurlijke curve van zowel de linker- als de rechterhand, waardoor gebruikers langer gefocust kunnen blijven werken. De muis is verkrijgbaar in de kleuren graphite, off-white en rose.

De M240 Silent is ontworpen met het oog voor duurzaamheid en vervaardigd uit gerecycled plastic dat voorheen door consumenten is gebruikt. 48% van de graphite-uitvoering bestaat uit gerecycled plastic en de off-white en rose-versies bestaan voor 37% uit gerecycled plastic. Alle Logitech-producten zijn uitstoot-neutraal gecertificeerd.

De Logitech M240 Silent Bluetooth Mouse is verkrijgbaar via www.logitech.com en bij (r)etailers in de Benelux voor een consumentenadviesprijs van EUR 27,99.Bronnen: Logitech

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.