Logitech brengt verticale ergonomische muis uit, de Lift


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Logitech

Logitech heeft vandaag de Lift Verticale Ergonomische Muis onthuld, een draadloze muis die ontworpen is om de hele dag comfortabel achter een bureau te kunnen werken. Het prachtige, natuurlijk gevormde ontwerp past perfect bij kleine tot middelgrote handen en is verkrijgbaar in drie prachtige kleurstellingen: roze, gebroken wit en grafiet. De grafietkleur is ook verkrijgbaar in een linkshandige versie in Europa en Noord-Amerika.

Lift is de nieuwste toevoeging aan de Ergo Series van Logitech en bekrachtigt de mensgerichte en wetenschappelijk onderbouwde benadering van productontwerp en -ervaring van het bedrijf. De muis is zorgvuldig ontworpen met behulp van verschillende testrondes geleid door Logitech’s Ergo Lab – en werd door toonaangevende ergonomische instellingen met een stempel van goedkeuring beloond.

Deze unieke muis biedt een wereld aan voordelen en geavanceerde functies in een compact ontwerp voor uitstekend comfort. De zachte rubberen grip en knusse duimsteun van Lift zorgen ervoor dat kleinere handen zich urenlang achter het bureau op hun gemak voelen. Het verticale ontwerp van 57 graden geeft rechts- en linkshandigen een ontspannende grip en ontlast de pols, doordat het gedurende de hele dag een natuurlijke houding van de onderarm bevordert. Het stille magnetische SmartWheel biedt zowel snelheid als precisie voor nauwkeurige regel-voor-regel bewerkingen of het snel scrollen door lange documenten. Maak in een oogwenk een draadloze verbinding tussen Lift en Windows, macOS, Linux, Chrome OS, iPadOS en Android-besturingssystemen via Bluetooth Low Energy of de veilige Logi Bolt USB-ontvanger. Werk de hele dag geconcentreerd en beheer moeiteloos de workflow op maximaal 3 multi-OS-apparaten met Logitech Flow.

Het duurzame ontwerp van Lift maakt het tot een bewuste keuze. Bij Logitech worden producten ontworpen om geweldige gebruikerservaringen te bieden en de ecologische voetafdruk te minimaliseren. Om deze reden is een deel van de plastic onderdelen van Lift gemaakt van post-consumer recycled plastic (PCR) – 70% voor grafiet en 54% voor roze en gebroken wit. Het PCR-programma van Logitech versterkt de toewijding van het merk aan ontwerpen voor duurzaamheid en zorgt ervoor dat plastic in afgedankte consumentenelektronica een tweede leven krijgt. De huidige initiatieven voor het opschalen van dit engagement betekent dat ongeveer 65% van de muizen en toetsenborden in Logitech’s grootste portfolio een bepaalde mate van PCR-plastic bevatten en dat er bij nieuwe productintroducties waar mogelijk gebruik gemaakt wordt van PCR-plastic. Alle Logitech-producten, inclusief Lift, zijn gecertificeerd koolstofneutraal. Wanneer je een Logitech-product koopt, is de koolstofvoetafdruk van dat product tot nul gereduceerd door ondersteuning van bosbouw, hernieuwbare energiebronnen en klimaat-beïnvloedende-communities die koolstof reduceren.

Prijs en beschikbaarheid
Lift is vanaf 25 april 2022 verkrijgbaar via Logitech.com en andere wereldwijde verkooppunten tegen een adviesprijs van € 79,99.Bronnen: Logitech

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments