Logitech en Playseat kondigen een nieuwe simracestoel aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Logitech

Logitech G en Playseat hebben de Playseat Challenge X – Logitech G Edition gelanceerd, een geavanceerde simulatieracestoel ontworpen voor Logitech G-racesturen en pedalen. Deze stoel combineert comfort, duurzaamheid en prestaties voor een meeslepende race-ervaring. Het beschikt over een lichtgewicht opvouwbaar koolstofstalen frame, een volledig verstelbare zitting met ademende Actifit-materialen van Playseat en een hard gemonteerde pedaalplaat met kantelpositie.

De X-Adapt zitposities bieden zes verschillende standen voor een optimale balans tussen comfort en stabiliteit, terwijl het ActiFit-materiaal ademend en ondersteunend is. Het stoelontwerp zorgt voor thermisch beheer en optimale overdracht van krachtige feedback en Trueforce-ervaring. Met een gewicht van slechts 11,6 kg is de stoel gemakkelijk op te vouwen en op te bergen, wat handig is voor coureurs zonder toegewijde ruimte.

Het cockpittoegangssysteem maakt het eenvoudig om in de bestuurdersstoel te stappen, en er is zelfs een versnellingspookbevestiging beschikbaar voor extra realisme. De Playseat Challenge X – Logitech G Edition is verkrijgbaar in grijs en wordt aangeboden tegen een adviesprijs van €299.Bronnen: Logitech, Playseat

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?