“Logitech G en shroud introduceren de Logitech G303 Shroud Edition Wireless Gaming Mouse”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Logitech

LEUSDEN – 17 november 2021 – Logitech G, een merk van Logitech, introduceert in samenwerking met een populaire streamer, Michael “shroud” Grzesiek een volledig opnieuw ontworpen versie van de favoriete muis van shroud, de Logitech G303 Wireless Gaming Mouse. De nieuwe muis is ontworpen en ontwikkeld om te voldoen aan de exacte specificaties en prestatie-eisen van shroud.

Shroud, die bekend staat om zijn waanzinnige aim – en een zelfbenoemde draadloze duivel – houdt van de precisie, nauwkeurigheid, vorm en het gevoel van de G303 Wireless Gaming Mouse. Logitech G werkte nauw samen met shroud om precies te begrijpen hoe de originele G303 kon worden verbeterd om aan zijn specifieke eisen en voorkeuren te voldoen. De vorm is verbeterd, de zijknoppen zijn verplaatst, de locatie van de switch is gewijzigd, het gewicht is aangepast en zelfs zijn er subtiele markeringen toegevoegd om zijn vingergreeppositie te ondersteunen, allemaal in een poging om de perfecte muis voor shroud te maken.

Door het unieke ontwerpproces werkte shroud met een verscheidenheid aan modellen en gereedschappen om de vorm en geometrie van de muis perfect aan te passen aan zijn specificaties. Daarnaast zijn er diepgaande discussies gevoerd over de technologie en componenten om ervoor te zorgen dat deze muis de meest geavanceerde en professionele technologie bevat.

De geremasterde G303 Shroud Edition is voorzien van LIGHTSPEED en levert ultra lage latentie en betrouwbare prestaties. De muis is ook uitgerust met Logitech G’s eigen HERO 25K-sensor voor precisie en snelheid, zonder energie op te offeren. Subtiele verbeteringen aan de muis, waaronder de subtiele markeringen voor de vingergreepposities, doorschijnende zijpanelen en USB-C-verbindingen waren allemaal vereist door shroud.

De Logitech G303 Shroud Edition Wireless Gaming Mouse is een lichte muis die maar 75 gram weegt. De muis is robuust en comfortabel genoeg om een lage muisgevoeligheid en sneller richten mogelijk te maken. Combineer dat met de batterijduur van 145 uur en gamers kunnen de hele dag door gamen. Daarnaast is de Logitech G303 Shroud Edition natuurlijk verkrijgbaar in de favoriete kleur van shroud: zwart.

Prijzen en beschikbaarheid
De Logitech G303 Shroud Edition Wireless Gaming Mouse heeft een adviesprijs van €129 en zal vanaf vandaag beschikbaar zijn.Bronnen: Logitech

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.