Logitech G heeft een aantal producten aan hun Pro lijn toegevoegd


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Logitech

Logitech G heeft vandaag de nieuwste toevoegingen aan hun PRO Series gaming-lijn geïntroduceerd: het Logitech G PRO X TKL LIGHTSPEED Gaming Keyboard en de Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 Gaming Mouse. Deze producten zijn ontwikkeld in samenwerking met professionele esportatleten en bieden het hoogste niveau van prestaties voor gamers.

De PRO X SUPERLIGHT 2 Gaming Mouse weegt slechts 60 gram en bevat innovatieve technologieën, waaronder LIGHTFORCE Hybrid Switches en de HERO 2 Sensor met hoge DPI-tracking. Het behoudt ook de bekroonde vorm van het originele PRO SUPERLIGHT.

Het Logitech G PRO X TKL Wireless Gaming Keyboard is ontworpen met input van professionals en biedt programmeerbare toetsen, RGB-verlichting, mediabediening en LIGHTSPEED draadloze technologie. Het tenkeyless ontwerp geeft gamers meer ruimte voor muisbeweging.

Deze producten maken deel uit van de PRO Series-lijn, die Logitech’s toewijding aan prestatie, snelheid en betrouwbaarheid benadrukt, mogelijk gemaakt door nauwe samenwerking met esportsprofessionals.

Naast gaming-prestaties heeft Logitech ook aandacht voor duurzaamheid. De producten bevatten gerecycled plastic en worden geleverd in FSC-gecertificeerde verpakkingen. Alle Logitech G-producten zijn gecertificeerd koolstofneutraal en worden vervaardigd met hernieuwbare energiebronnen.

De prijzen variëren, met de PRO X TKL gaming keyboard voor $199, PRO X SUPERLIGHT 2 gaming mouse voor $159 en PRO X 2 gaming headset voor $249. Deze producten zijn nu beschikbaar op LogitechG.com en in de VS, Canada en geselecteerde markten wereldwijd.Bronnen: Logitech

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?