“Logitech G introduceert G413 SE mechanisch gaming-toetsenbord in fullsize- en TKL-uitvoering”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Logitech G

Logitech G, een merk van Logitech en leider op het gebied van gamingtechnologieën en -uitrustingen, heeft vandaag het Logitech G413 SE Mechanical Gaming Keyboard en G413 TKL (Tenkeyless) SE Mechanical Gaming Keyboard aangekondigd. Deze betaalbare nieuwe toetsenborden zijn ontworpen voor precisie en prestaties. Zo beschikken ze over gaming-grade mechanische switches met extreem duurzame PBT-keycaps die bestand zijn tegen slijtage, vervagen en glanzen.

De G413 SE is voorzien van tactile switches, die compromisloze prestaties leveren en waarneembare activering bieden voor gamers die de voorkeur geven aan directe feedback. Bovendien zijn de toetsenborden voorzien van PBT-keycaps, die zijn ontworpen om lang mee te gaan en hitte- en slijtvast zijn; waardoor ze een van de meest duurzame PBT-keycaps op de markt zijn.

Met witte LED-verlichting en een mat-zwarte behuizing als ruggengraat van het toetsenbord, is het resultaat een minimalistisch design, uitgebalanceerd met functies die dit toetsenbord een must-have voor gamers maken.

Daarnaast is het toetsenbord ontworpen om betrouwbare toetsinvoer te leveren in vergelijking met andere mechanische toetsenborden voor niet-gamers, met de toevoeging van 6-key rollover en anti-ghosting. Dit houdt in dat meerdere toetsen tegelijk kunnen worden ingedrukt, terwijl ze nog steeds door de computer worden geregistreerd om zo speciale moves in een game uit te voeren.

Prijzen en beschikbaarheid
De Logitech G413 SE en Logitech G413 TKL SE mechanische gaming-toetsenborden zijn vanaf februari 2022 verkrijgbaar bij LogitechG.com en bekende retailers tegen adviesprijzen van respectievelijk € 79,99 en € 69,99.Bronnen: Logitech G

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.