Logitech G onthult de Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED Gaming Headset


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Logitech G

Logitech G, een merk van Logitech, heeft een nieuwe headset voor esports aangekondigd – de nieuwe Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset. De PRO X 2-headset is ontworpen en getest door top esports-atleten en beschikt over revolutionaire PRO-G GRAPHENE-audiodrivers, waardoor het de ultieme gaming-audio biedt en een must-have headset is voor de meest veeleisende en competitieve spelers.

In esports blijven geluidskwaliteit en communicatie essentiële factoren als het gaat om winnen. Het kunnen oppikken van zelfs de kleinste geluidssignalen en kunnen communiceren met teamgenoten maakt het verschil. De nieuwe PRO-G GRAPHENE-audiodriver is met precisie ontworpen met een 50 mm grafeenmembraan om nog meeslepender geluid te leveren dan ooit tevoren. De nieuwe driver biedt verbeterde geluidsweergave en vermindert vervorming, waardoor spelers audio-objecten duidelijker kunnen identificeren en sneller kunnen bepalen waar ze zich bevinden ten opzichte van de speler.

Naast de gloednieuwe PRO-G GRAPHENE audiodriver heeft de PRO X 2 belangrijke verbeteringen ten opzichte van de huidige PRO X Wireless Gaming Headset, waaronder:
– Sterke verbindingen – Bereid je voor op elke situatie met verbeterde LIGHTSPEED draadloze, Bluetooth en bekabelde (3,5 mm Aux) verbindingen. LIGHTSPEED biedt nu draadloze PRO-kwaliteit met tot 50 uur gebruik op één lading en een robuuste draadloze verbinding tot 30 meter.
– Bekroond PRO-ontwerp – Ontworpen voor en samen met professionele gamers, heeft de PRO X 2 een stevig maar lichtgewicht aluminium en stalen frame en biedt het ultiem comfort met een draaibaar, duurzaam scharnier en verwisselbare oorkussens van kunstleer en velours.
– Communiceer met vertrouwen – Een afneembare microfoonarm met een cardioïde microfoon van 6 mm, inclusief geavanceerde Blue VO!CE-softwarefilters via G HUB, voor heldere en consistente communicatie.
– DTS Headphone:X 2.0 Surround Sound – Dankzij nauwkeurige surround sound weet je precies waar je tegenstanders zijn voordat ze jou vinden, met een meeslepende geluidservaring.

De PRO X 2 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset is vanaf medio juni 2023 verkrijgbaar bij bekende (online) winkels en LogitechG.com. De adviesprijs van de PRO X 2 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset is € 269. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Logitech.Bronnen: Logitech G

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.