Logitech G Pro Superlight 2 leaks!


Logitech bereidt zich voor op de lancering van de eerste herziening van de G Pro Superlight, die de naam G Pro X Superlight 2 zal dragen om het te onderscheiden van het huidige model. Deze nieuwe versie krijgt een Hero 2-sensor met een DPI van 32.000, wat mogelijk tracking met meer dan 500 inches per seconde en een acceleratie van 40 G mogelijk maakt. De USB-rapportagesnelheid wordt verdubbeld van 1 kHz naar 2 kHz, wat theoretisch resulteert in verminderde invoervertraging.

Volgens uitgelekte informatie van Winfuture zal de G Pro X Superlight 2 ook een verbeterde batterijduur van maximaal 95 uur hebben, een stijging van 25 uur ten opzichte van het huidige model. Daarnaast heeft Logitech het gewicht met 3 gram verminderd. Opmerkelijker dan het gewichtsverlies is echter de overstap naar USB-C voor het opladen, een verbetering die veel gamers waarschijnlijk zullen verwelkomen, omdat Logitech hierin tot nu toe achterbleef op concurrenten. Het grootste nadeel lijkt de verwachte prijs te zijn, volgens Winfuture zal deze tussen €160-170 liggen, terwijl het huidige model €139 kost in Europa. Hoewel de G Pro X Superlight 2 niet de lichtste gamingmuis is, belooft hij verbeteringen in sensorprestaties, batterijduur en oplaadmogelijkheden, waardoor hij aantrekkelijk is voor veeleisende gamers die bereid zijn om voor deze functies te betalen.Bronnen: Winfuture, Logitech

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?