Logitech G toont Mandelorian Editie van de A30 wireless headset


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Logitech

Logitech G heeft vandaag de nieuwe A30 Wireless Gaming Headset The Mandalorian Edition aangekondigd. De A30 Wireless The Mandalorian Edition biedt maximale flexibiliteit en mobiliteit, Logitech’s geavanceerde LIGHTSPEED Wireless, Bluetooth en 3.5 mm AUX-connectiviteit. Hiermee kan iedereen het sterrenstelsel veroveren terwijl ze achter hun bureau, op de bank of onderweg aan het spelen zijn.

De A30 Wireless The Mandalorian Edition combineert stijl en comfort voor het spelen op verschillende apparaten en is voorzien van aangepaste audiomixing. Hiermee kunnen gamers, collectors en fans elke speelstijl in het sterrenstelsel beheersen en jagen op alle platforms, waaronder: Xbox Series X|S, Playstation*, Nintendo Switch, PC, Mac, iOS en Android.

Trouw aan de legendarische esthetiek van de franchise en het strakke ontwerp van de originele A30 headset, heeft de A30 Wireless The Mandalorian Edition op Beskar staal geïnspireerde kleuren. De headset is ook uitgerust met zachte memory foam-vulling in de oorkussens en hoofdband met een juiste klemkracht, waardoor hij gemakkelijk, maar toch evenwichtig en veilig aanvoelt. Verwijderbare, magnetische oorkussens bevinden zich onder de headset en bieden mogelijkheden om volledig aan te passen.

Deze headset is voorzien van custom speaker tags met het profiel van Din Djarin – bij fans bekend als de Mandalorian – op de linker speaker tag en een Clan Mudhorn signet op de rechter speaker tag. Spelers en fans kunnen de ware geheimen van de Mandalorians ontdekken door alle verborgen easter eggs te vinden op de headset die geïnspireerd zijn op de serie.

Laat geen bounty ontsnappen met het slanke en naadloze ontwerp van de A30 Wireless The Mandalorian Edition headset. Uitgerust met zowel een geavanceerde afneembare boommicrofoon als een geïntegreerde microfoon, biedt de headset kristalheldere stemkwaliteit. Hoogwaardige 40 mm audiodrivers zorgen voor een groots geluid en een absoluut meeslepende ervaring. Maak je game-ervaring nog persoonlijker door je EQ en meer aan te passen via de Logitech G mobiele app voor iOS en Android.

De nieuwe A30 Wireless The Mandalorian Edition headset heeft een batterijduur van meer dan 27 uur, zodat je dagenlang kunt genieten van draadloze vrijheid op verschillende platforms en Play Anywhere door het sterrenstelsel.

Prijzen en beschikbaarheid
De Logitech G A30 Wireless Gaming Headset The Mandalorian Edition is verkrijgbaar met een adviesprijs van € 279 en verschijnt in april 2023 als speciale ‘Mandalorian’ bundel.Bronnen: Logitech

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.