Logitech introduceert een nieuwe zakelijke headset


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Logitech

Logitech heeft de Zone Wireless 2 geïntroduceerd, een geavanceerde zakelijke headset die AI gebruikt voor ruisvrije tweerichtingsgesprekken. Deze headset is ontworpen om professionals in hybride werkinstellingen te helpen, waar geluidsproblemen vaak voorkomen. Met functies zoals AI-ruisonderdrukking, ruisonderdrukkende microfoons, hybride actieve ruisonderdrukking en gepersonaliseerd stereogeluid, kunnen gebruikers duidelijk horen en gehoord worden, zelfs in lawaaierige omgevingen.

Een opmerkelijke eigenschap van de Zone Wireless 2 is de mogelijkheid om omgevingsgeluid van de andere kant van het gesprek te onderdrukken, zelfs als de andere persoon geen ruisonderdrukkende headset draagt. Het biedt ook multipoint Bluetooth en slimme enumeratie om naadloos tussen audiobronnen te schakelen.

De headset heeft een batterijduur tot 40 uur en biedt een snelle oplaadfunctie. Naast functionaliteit heeft de Zone Wireless 2 een moderne uitstraling met zachte, ademende oorkussens en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

IT-teams kunnen de headset inzetten voor samenwerkingstools zoals Microsoft Teams, Zoom en Google Meet, en deze op afstand beheren via Logitech’s Sync-platform.

Duurzaamheid is ook een focus, met gerecycled plastic en hernieuwbare energie in de productie. De Zone Wireless 2 is koolstofneutraal gecertificeerd.

De adviesprijs voor de headset is $299 en deze is wereldwijd verkrijgbaar op logitech.com en bij geautoriseerde resellers.Bronnen: Logitech

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?