Logitech kondigt compacte draadloze MX-muis aan


Vandaag heeft Logitech de MX Anywhere 3 aangekondigd, deze compacte draadloze muis is een kleinere versie van de MX Master 3.

Net als de MX Master 3 maakt de Anywhere 3 gebruik van een metalen scrollwiel welke erg snel en licht kan draaien, en afhankelijk van de snelheid met of zonder wrijving scrollt. Ook biedt deze muis ondersteuning voor Logitech Flow, waarmee documenten tussen verschillende systemen gedeeld kunnen worden door de muis tussen de systemen te bewegen.Met de meegeleverde dongle kan de muis via 2.4GHz communiceren, maar via Bluetooth is ook mogelijk. Met deze verbindingen heeft de muis tot 10 meter bereik en kan hij op drie verschillende apparaten gebruikt worden, waar met één druk op een knop tussen gewisseld kan worden. De batterij die tot 70 dagen achtereenvolgens gebruikt kan worden wordt eenvoudig opgeladen via USB Type-C, en kan na één minuut laden weer drie uur mee.


Logitech heeft aangegeven van de MX Anywhere 3 vanaf eind september verkrijgbaar zal zijn met een adviesprijs van €89,99 voor zowel de standaard als de Mac-versie. De muis komt in drie verschillende kleuren.Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.