Logitech kondigt de ASTRO A50 X LIGHTSPEED headset aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Logitech

Logitech G heeft de Logitech G ASTRO A50 X LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset en Base Station onthuld, de vijfde generatie van de ASTRO A50 Series-console gaming headset. De ASTRO A50 X is ontworpen voor de ultieme console-headsetervaring, met functies zoals PLAYSYNC-technologie voor eenvoudige schakeling tussen Xbox, PS5 en PC, PRO-G Graphene Audio Driver-technologie voor hoogwaardige gaming-audio, en 24-bit LIGHTSPEED Wireless-technologie voor professionele prestaties op de console.

Het opvallende kenmerk is de PLAYSYNC-technologie, waarmee gamers met één klik kunnen schakelen tussen verschillende gamingplatforms. De A50 X is een tweedelig Base Station- en Wireless Headset-systeem dat werkt met gameconsoles en 4K UHD-televisies via HDMI 2.1. De audio wordt draadloos naar de headset gestuurd, terwijl de video ongewijzigd naar de tv gaat, met functies zoals 4K 120 Hz HDR.

De A50 X bevat ook PRO-G Graphene Audio Driver voor verbeterde geluidsreproductie en een 24-bit LIGHTSPEED Wireless-verbinding voor kwalitatief hoogwaardig geluid en betrouwbare connectiviteit. Het beschikt over een geïntegreerde LED-statusinformatiepanel en een magnetische oplaadhouder voor gemak en gebruiksgemak. Gamers kunnen de ervaring finetunen via G HUB op pc of de Logitech G-app op iOS/Android-apparaten.

Het duurzame ontwerp omvat 35% post-consument gerecycled materiaal en FSC-gecertificeerde verpakking, en het product is gecertificeerd koolstofneutraal. De Logitech G ASTRO A50 X is beschikbaar voor pre-order voor $379.99, met verzending in de eerste helft van 2024.Bronnen: Logitech

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?