Logitech kondigt de samenwerking met Lucasfilm aan met speciale producten


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Logitech

Vandaag heeft Logitech G in samenwerking met Lucasfilm Ltd. aangekondigd dat ze een speciale editie hebben uitgebracht ter ere van het 40-jarig bestaan van Return of the Jedi, een iconische Star Wars-film. Deze collectie omvat de officieel gelicentieerde G502 X PLUS Millennium Falcon Edition Gaming Muis en de G840 XL Doek Gaming Muismat in zowel Battle of Endor- als Darth Vader-edities.

De G502 X PLUS Millennium Falcon Edition Gaming Muis is ontworpen voor gamers en beschikt over de nieuwste technologie, zoals pro-grade LIGHTSPEED draadloze connectiviteit en LIGHTFORCE schakeltechnologie. Het heeft aangepaste Millennium Falcon-geïnspireerde graphics en stuwraketanimaties, samen met levendige 8-LED RGB-verlichting. Bovendien bevat het HERO 25K sensoren voor precisie, een DPI-verschuivingsknop en een dubbele scrollwielmodus.

De G840 XL Doek Gaming Muismat heeft officiële ontwerpen geïnspireerd door Darth Vader en Battle of Endor. Het biedt gamers een optimale speelomgeving met matige oppervlaktewrijving en een antislip rubberen basis om beweging te voorkomen. Het is ontworpen om naadloos te integreren met de Millennium Falcon-geïnspireerde muis.

Deze producten zijn beschikbaar op Logitech’s website en Amazon in Noord-Amerika vanaf 9 oktober 2023. De Millennium Falcon Edition van de G502 X PLUS Gaming Muis kost $159,99 USD, terwijl de Battle of Endor en Darth Vader edities van de G840 XL Gaming Muismat elk $49,99 USD kosten. Deze speciale editie viert de Star Wars-erfenis en biedt gamers geavanceerde apparatuur met een Star Wars-twist.Bronnen: Logitech

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?