Logitech kondigt de Wave Keys ergonomische toetsenbord aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Logitech

Logitech heeft vandaag de Wave Keys en Wave Keys for Business onthuld, een draadloos ergonomisch toetsenbord dat gericht is op het verbeteren van welzijn en comfort op de werkplek. De Wave Keys biedt een uniek golfvormig ontwerp en een compacte lay-out voor comfortabel typen zonder de noodzaak om opnieuw te leren typen. Het bevat ook een geïntegreerde met kussen gevulde polssteun voor dagelijkse ondersteuning. Dit komt als reactie op de groeiende behoefte aan ergonomische oplossingen, aangezien mensen van alle leeftijden steeds meer tijd achter hun computers doorbrengen.

Dit toetsenbord is milieuvriendelijk en gecertificeerd koolstofneutraal, met gerecycled plastic in de behuizing. Het is compatibel met meerdere besturingssystemen en kan draadloos verbinding maken met maximaal drie apparaten, zoals Mac, pc en iPad.

Wave Keys for Business is gericht op bedrijven die de gezondheid en het comfort van hun werknemers willen bevorderen. Het biedt beveiligde draadloze connectiviteit en voldoet aan strikte beveiligingsnormen voor ondernemingen. IT-teams kunnen dit toetsenbord gemakkelijk op grote schaal implementeren en op afstand bewaken.

Wave Keys zal vanaf 13 oktober 2023 beschikbaar zijn in de kleuren Grafiet en Off-White, met de kleur Rose beschikbaar in geselecteerde markten vanaf het voorjaar van 2024. De prijs is $59,99 in Noord-Amerika en €79,99 in Europa. Wave Keys for Business in Grafiet zal beschikbaar zijn vanaf november 2023.Bronnen: Logitech

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?