Logitech kondigt G Pro X Superlight aan


Het merk Logitech heeft een nieuwe lichte gamingmuis aangekondigd. Deze G Pro X Superlight weegt ongeveer 63 gram en komt voor ongeveer 150 euro verkrijgbaar.

Deze nieuwe Pro X Superlight beschikt over een erg laag gewicht van maar 63 gram, wat hem volgens Logitech erg geschikt maakt voor esporters. Deze muis is draadloos via een 2.4 GHz Lightspeed-signaal en heeft een batterijlevensduur van 70 uur. De gebruikte Hero 25K-sensor beschikt over een nauwkeurigheid van 25.600 DPI met een speciaal energiebesparend systeem welke de framerates verminderd om zo minder stroom te gebruiken.


Logitechs G Pro X Superlight zal vanaf december verkrijgbaar komen met een adviesprijs van €149,99. In het begin zal hij enkel via Bol.com, Coolblue en Logitechs eigen site verkrijgbaar komen, andere webshops volgen later.Bronnen: Logitech

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.