Logitech kondigt goedkope draadloze MK295 muis en toetsenbord-set aan


Vandaag heeft Logitech een nieuwe draadloze toetsenbord en muis-combinatie aangekondigd. De set, die vanaf deze maand beschikbaar komt, gaat €29,99 kosten.

Zowel het toetsenbord als de muis onderscheiden zich door hun stille werking. Zo zouden ze door het gebruik van ‘SilentTouch’ zo’n 90% minder geluid maken met hetzelfde gevoel als een normale desktopset, zoals zijn voorganger de MK270.


Het full-size toetsenbord heeft een morsbestendig ontwerp, in hoogte-verstelbare poten en een levensduur tot 36 maanden voordat de batterijen vervangen moeten worden. De compacte muis heeft een batterijlevensduur tot 18 maanden en heeft met de meegeleverde USB-ontvanger een bereik van 10 meter.


Vanaf deze maand zal de set in de winkels verkrijgbaar zijn met een adviesprijs van 29,99 euro. De set komt verkrijgbaar in de kleuren grafiet en wit.Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.