Logitech kondigt Z407 Bluetooth-computerspeakers aan


Logitech heeft een nieuwe set computerspeakers met Bluetooth aangekondigd. Deze Z407-set heeft een draadloze volumeknop en komt met een adviesprijs van ongeveer 90 euro.

Deze Z407-speakers komen standaard met een draadloze draaiknop welke gebruikt kan worden om op een afstand tot 20 meter het volume te bedienen, af te spelen en te pauzeren. De satellietspeakers van de Z407 zijn compact ontworpen en kunnen zowel staand als liggend gebruikt worden, waardoor ze minder ruimte in zullen nemen.


In totaal geeft de 2.1 luidsprekerset een piekvermogen van 80 watt en hij heeft beschikking over Bluetooth 5.0, USB-audio en een 3,5mm-ingang.


Deze Logitech Z407 Bluetooth-computerspeakers zullen vanaf 23 oktober verkrijgbaar zijn met een adviesprijs van €89,99.Bronnen: Logitech

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.