Logitech lanceert een Streamlabs Plugin zodat je Loupedeck-apparaten kan gebruiken


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Logitech

Logitech G, heeft de Streamlabs Desktop Plugin aangekondigd voor gebruik met Loupedeck-apparaten. Deze plugin stelt Streamlabs-makers in staat om hun livestreams nauwkeuriger te beheren en biedt directe toegang tot Streamlabs Desktop-software via Loupedeck-apparaten. Loupedeck maakt consoles die de ervaring van softwareprogramma’s, waaronder Streamlabs, verbeteren voor foto-, video- en audiobewerking, ontwerp en livestreaming.

Deze plugin maakt van Loupedeck Live en Live S de ultieme externe controllers voor Streamlabs-gebruikers. Gebruikers kunnen met de knoppen en draaiknoppen van Loupedeck Live en Live S Streamlabs-audio nauwkeurig regelen en aangepaste macroacties maken voor chatinteracties en scènewisselingen.

Loupedeck’s dynamische modus past de bedieningselementen aan wanneer gebruikers tussen programma’s schakelen en stelt hen in staat om scènes, bronnen en audiobronnen in te stellen, Streamlabs Desktop-opdrachten te activeren en de livestreamstatus te bekijken. Deze plugin is standaard beschikbaar op nieuwe Loupedeck-apparaten en voegt zich bij andere streamingintegraties, waardoor het eenvoudiger wordt voor streamers om hun content te beheren. De Loupedeck Marketplace biedt ook plugins voor andere software, waaronder Microsoft Teams en Zoom.Bronnen: Logitech

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?