Logitech lanceert MX Keys S Combo om persoonlijke workflows te versnellen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Logitech

Logitech heeft de MX Keys S Combo, MX Keys S en MX Anywhere 3S aangekondigd. Deze nieuwe toevoegingen aan de premium Master Series van Logitech zijn speciaal ontworpen voor gevorderde gebruikers zoals softwareontwikkelaars en creatieve professionals. Met de toevoeging van Smart Actions, een nieuwe functie in de Logi Options+-app, kunnen gebruikers specifieke handelingen met één druk op de knop activeren, waardoor hun workflow wordt versneld en vereenvoudigd. Hiermee kunnen ze gemakkelijker en sneller hun “flow state” bereiken, wat de periode is waarin ze zich het meest productief en comfortabel voelen.

Met de Smart Actions-functie in de Logi Options+-app kunnen gebruikers specifieke handelingen eenvoudig opslaan onder een toets op het toetsenbord. Hierdoor kunnen ze deze handelingen met één druk op de knop activeren wanneer ze deze nodig hebben, waardoor workflows worden gestroomlijnd en tijd wordt bespaard. De app bevat ook vooraf gedefinieerde Smart Actions die aanpasbaar zijn en gebruikers helpen bij het automatiseren van veelvoorkomende taken.

De MX Keys S Combo bestaat uit het nieuwe MX Keys S-toetsenbord, de populaire MX Master 3S-muis en de comfortabele MX Palm Rest. Deze combinatie zorgt ervoor dat werk sneller en preciezer kan worden uitgevoerd, wat ideaal is voor ervaren professionals die zich richten op hoogwaardige creatie en maximale output. Het toetsenbord heeft slimme achtergrondverlichting en aanpasbare toetsen, terwijl de muis wordt gekenmerkt door stille klikken, een snelle en precieze scrollfunctie en een 8K DPI-sensor die de muis op alle oppervlakken, inclusief glas, volgt.

Het MX Keys S Advanced-toetsenbord is draadloos, verlicht en biedt een superieure typervaring met een laag profiel. De toetsen zijn ontworpen naar de vorm van vingertoppen, waardoor typen snel, vloeiend en comfortabel verloopt. Het toetsenbord heeft slimme verlichting die automatisch wordt geactiveerd wanneer de hand naar het toetsenbord beweegt en zich aanpast aan het omgevingslicht. Daarnaast kunnen gebruikers de verlichting personaliseren via de Logi Options+-app. Het toetsenbord is verkrijgbaar in de kleuren Graphite en Pale Gray en bevat drie nieuwe toetsen om de productiviteit en samenwerking te verbeteren: één toets om spraak naar tekst om te zetten, één toets om de microfoon te dempen of te activeren en één toets om emoji te selecteren.

De MX Anywhere 3S is een draadloze, compacte muis met de belangrijkste eigenschappen van snelheid, precisie en het stille elektromagnetische scrollen met MagSpeed. Deze muis is perfect voor gebruikers die op zoek zijn naar prestaties, draagbaarheid en comfort, ongeacht waar ze werken. De Quiet Click-technologie zorgt ervoor dat deze muis nog stiller is dan zijn voorganger, en de 8.000 DPI optische sensor zorgt ervoor dat de muis op vrijwel elk oppervlak, zelfs glas, kan bewegen. Dit is vooral handig voor gebruikers die variëren in hun werkplekken, zowel binnen als buiten kantoor.

De MX Keys S, MX Keys S Combo en MX Anywhere 3S worden in juni 2023 verwacht in de Benelux via logitech.com en verschillende (online) winkels. De adviesprijs van de MX Keys S is €119, de MX Keys S Combo is €219 en de MX Anywhere 3S is €99.Bronnen: Logitech

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.