Logitech lanceert nieuwe producten voor gamers en streamers


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Logitech

Logitech G, een gamingmerk van Logitech, heeft drie nieuwe producten gelanceerd die gericht zijn op gamers en streamers: de Logitech G Yeti GX-microfoon, de Logitech G Yeti Orb-microfoon en de Logitech G Litra Beam LX-lamp. De Yeti GX is een hoogwaardige gamingmicrofoon met een supercardioïde opnamepatroon voor uitzonderlijke audioprestaties en handige bediening via een Logitech G-scrollwiel. De Yeti Orb is ontworpen voor nieuwe streamers en biedt hoogwaardige audioprestaties en plug-and-play USB-connectiviteit. Beide microfoons hebben Blue VO!CE Technology voor realtime stemfilters.

De Litra Beam LX is een RGB-streaming-keylight met TrueSoft-technologie voor aanpasbare verlichting, waardoor iedereen er op hun best uitziet. Alle drie de producten hebben LIGHTSYNC RGB-technologie voor een meeslepende game-ervaring.

Logitech G kondigt ook ondersteuning aan voor LIGHTSYNC-ingeschakelde apparaten met Dynamic Lighting op Windows 11, waardoor gebruikers effecten kunnen coördineren over verschillende merken RGB-producten.

Bovendien benadrukt Logitech’s inzet voor duurzaamheid. De producten bevatten gerecycled plastic en FSC-gecertificeerde verpakkingen. Alle Logitech G-producten zijn gecertificeerd als koolstofneutraal en gebruiken hernieuwbare energie tijdens de productie.

De prijzen variëren, met de Yeti GX geprijsd op €159,99, de Yeti Orb op €69,99, en de Litra Beam LX op €159,99. Ze zijn verkrijgbaar op verschillende verkooppunten.Bronnen: Logitech

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?