Logitech onthult muizen en toetsenborden voor Mac’s


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Logitech

Recent heeft Logitech de nieuwe “Ontworpen voor Mac” collectie aangekondigd. Gemaakt om naadloos compatibel en betrouwbaar te zijn met Mac-instellingen in uiteenlopende gebruikssituaties. De nieuwe collectie omvat het MX Mechanical Mini voor Mac-toetsenbord, de MX Master 3S voor Mac-muis, de Lift voor Mac-muis en het K380 Bluetooth-toetsenbord voor Mac in de nieuwe Blueberry-kleur.

MX Mechanical Mini voor Mac toetsenbord
Logitechs eerste mechanische toetsenbord heeft een toetsenbord-indeling voor Mac, met de mogelijkheid om sneltoetsen aan te passen en creativiteit te versnellen met Logi Options+. MX Mechanical Mini voor Mac is voorzien van ‘Tactile Quiet low-profile’ schakelaars en ‘Smart Backlighting’ om in alle lichtomstandigheden in de flow te blijven. Verbind tot drie verschillende Apple-apparaten voor MacOS, iPadOS of iOS met Easy-Switch en laad tijdens het werken het toetsenbord op met een USB-C-kabel. Het toetsenbord is verkrijgbaar in donkergrijs en lichtgrijs.

MX Master 3S voor Mac muis
De MX Master 3S voor Mac-muis is een herontworpen icoon voor geavanceerde Mac-gebruikers. Het combineert wat men al gewend is met nieuwe functies voor ultiem comfort, prestaties en workflow. Met het ‘MagSpeed elektromagnetische wiel’ is het mogelijk om 1.000 regels per seconde te doorlopen en de DPI in te stellen tussen 1.000 en 8.000 voor nauwkeurig werken op één of meerdere hoge resolutie monitoren. MX Master 3S voor Mac beschikt over ‘Quiet Clicks’, werkt op een glazen ondergrond, laadt tijdens gebruik snel op met de USB-C kabel en kan tot drie verschillende Apple-apparaten aansluiten op macOS en iPadOS met Easy-Switch. De MX Master 3S is beschikbaar in donkergrijs en lichtgrijs.

Lift voor Mac muis
Lift voor Mac is een verticale ergonomische muis die de hele dag voor comfort zorgt en ideaal is voor mensen met kleine tot middelgrote handen. De muis is ontwikkeld en getest in het Logitech Ergo Lab en plaatst de hand in een natuurlijke handdrukpositie met een hoek van 57°. Dit zorgt voor minder druk op de pols en plaatst de arm en bovenlichaam in een natuurlijke houding gedurende de dag.

K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard voor Mac (Blueberry)
Het K380 Multi-Device-toetsenbord is een modern toetsenbord met laptopachtige toetsen in een minimalistische lay-out. Het integreert prachtig met een Apple-setup en werkt naadloos op alle Apple-apparaten. Dit lichte, ruimtebesparende toetsenbord is verkrijgbaar in de nieuwe Blueberry-kleur en biedt overal het comfort en gemak van typen in desktop-stijl. De afgeschuinde toetsen zorgen voor soepel en ultra stil typen. Met één druk op de knop maak je eenvoudig verbinding via Easy-Switch met jouw MacBook, iPad of iPhone.

Prijzen en beschikbaarheid
De nieuwe “Designed voor Mac” producten zullen vanaf september 2022 verkrijgbaar zijn tegen een adviesprijs van:
– MX Mechanical Mini voor Mac: € 159,99
– MX Master 3S voor Mac: € 129,99
– Lift voor Mac: € 79,99
– K380 voor Mac: € 54,99Bronnen: Logitech

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.