Logitech toont morsbestendig draadloos toetsenbord


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Logitech

Logitech heeft de Signature K650 Wireless Comfort Keyboard onthuld, de slimme desktop-upgrade waar thuiswerkers op zaten te wachten. Logitech’s Signature-typervaring is in combinatie met handige bediening en kwaliteitscomfort perfect voor al het dagelijkse werk. Naast US Intl en FR Azerty layout, is dit toetsenbord ook beschikbaar in BE Azerty.

Gebruikers van de Signature K650 verlichten hun dagen en krijgen het comfort dat ze nodig hebben voor lange uren aan hun bureau. Het toetsenbord is namelijk ontworpen met functies die comfort en productiviteit bevorderen. Met geüpgradede sneltoetsen, geïntegreerde handpalmsteun en diepgeveerde toetsen is dit toetsenbord uitgerust om aan alle dagelijkse behoeften te voldoen en urenlang comfort te bieden.

Bereik meer met minder moeite door gebruik te maken van verbeterde sneltoetsen:
– Screenshot – Om belangrijke informatie en momenten direct vast te kunnen leggen.
– Mic-mute en unmute – Voor het snel en eenvoudig muten en unmuten tijdens belangrijke videogesprekken.
– Webnavigatie – Met één druk op de knop een webbrowser overzichtelijk houden, denk aan het openen en sluiten van tabbladen.

Ongeacht de opstelling en het platform, werkt de Signature K650 op bijna elk besturingssysteem, waaronder Windows, macOS, Linux, iPadOS, iOS en Android. Het toetsenbord is ook Chromebook™-gecertificeerd.

Het is mogelijk om op elke gewenste manier verbinding te maken, dankzij de draadloze connectiviteit via Bluetooth Low Energy of de meegeleverde Logi Bolt USB-ontvanger. Thuiswerkers profiteren van een sterke, betrouwbare draadloze verbinding tot wel 10 meter, waarmee ze flexibel kunnen blijven werken en hun bureau opgeruimd en draadvrij houden.

De Signature K650 heeft een morsbestendig, eenvoudig te reinigen ontwerp, is verkrijgbaar in grafiet en gebroken wit en bevat een batterijduur tot 36 maanden. Combineer de Signature K650 Wireless Comfort Keyboard met de Signature M650 muis voor nog meer productiviteit en download de Logi Options+ Software om zowel toetsenbord als muis te personaliseren.

De Signature K650 biedt een duurzame oplossing waar gebruikers zich goed bij mogen voelen. Bij Logitech worden producten ontworpen met het oog op een minimale ecologische voetafdruk. De plastic onderdelen van de Signature K650 bevatten daarom gecertificeerd gerecycled plastic – 28% voor grafiet en 21% voor gebroken wit. Logitech wilt hiermee plastic van oude consumentenelektronica een tweede leven te geven en hun CO2-voetafdruk verkleinen. Zo is de CO2-voetafdruk van de Signature K650 Wireless Comfort Keyboard ook tot nul gereduceerd. De reden hiervoor is dat Logitech hun resterende impact compenseert door ondersteuning van bosbouw, duurzame energiebronnen en gemeenschappen die invloed hebben op het klimaat.

Prijs en beschikbaarheid
De Signature K650 Wireless Comfort Keyboard is nu verkrijgbaar bij Logitech.com en bekende retailers tegen een adviesprijs van € 49,99.Bronnen: Logitech

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.