Logitech toont nieuwe zakelijke desktopcombo’s


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Logitech

Vandaag onthult Logitech twee nieuwe muis- en toetsenbordcombo’s voor bedrijven – MX Keys Mini Combo for Business en Signature MK650 Combo for Business – die zijn ontworpen om de ervaring en productiviteit van werknemers te verbeteren. De nieuwe combo’s zijn voorzien van Logi Bolt draadloze beveiliging, ontworpen voor ondernemingen om IT gemoedsrust te bieden, met robuuste connectiviteit, zelfs in overbelaste draadloze omgevingen. Ze zijn ook compatibel met de onlangs uitgebrachte Logi Options+ software, voor eenvoudige productaanpassing en op toepassingen gebaseerde presets om de workflow te optimaliseren en de efficiëntie te verhogen.

Signature MK650 Combo for Business
Onze Signature-productlijn voor bedrijven biedt opmerkelijke functie-upgrades in vergelijking met gangbare muizen en toetsenborden en biedt zo de comfort en productiviteitsupgrades die elke werknemer verdient. Het toetsenbord van de combo, dat verkrijgbaar is in grafiet en gebroken wit, heeft een zachte, geïntegreerde palmsteun en de rubberen zijkanten van de voorgevormde muis, bieden de hele dag comfort.

De nieuwe productiviteit-sneltoetsen en de Perfect Stroke-typfunctie op het toetsenbord helpen de efficiëntie te verhogen en verbeteren de ervaring van de werknemer. De muis is voorzien van Silent Click-technologie, waardoor het klikgeluid met 90% wordt verminderd, en SmartWheel-technologie voor supersnel scrollen en regel-voor-regel-precisie.

MX Keys Mini Combo for Business
Voor werknemers met meer geavanceerde werkprocessen biedt de MX Keys Mini Combo for Business prestaties en veelzijdigheid in een minimalistisch ontwerp dat meer bureauruimte biedt en de productiviteit verbetert. De krachtige combo, die verkrijgbaar is in grafiet, bestaat uit de draagbare MX Anywhere 3 for Business-muis en het krachtige, compacte MX Keys Mini for Business-toetsenbord. De oplaadbare plug-and-play combo is compatibel met elk belangrijk besturingssysteem, waardoor hij eenvoudig te implementeren en te beheren is.

Het toetsenbord biedt een vloeiende type-ervaring met een geweldige tactiele respons. De verlichte toetsen worden beïnvloed door slim energiebeheer, waarbij de helderheid automatisch wordt aangepast om de batterij te sparen. De muis werkt op bijna elk oppervlak – inclusief glas – en het MagSpeed-wiel biedt gebruikers sneller, nauwkeuriger scrollen, tot op de pixel nauwkeurig.

Logi Options+
Logi Options+ is een intuïtieve en gebruiksvriendelijke softwaretoepassing die aanpassingen mogelijk maakt zoals het toewijzen van acties aan toetsen en zijknoppen, app-specifieke presets, het activeren van dictaat en het navigeren tussen meerdere computers met Flow-gestuurde muizen om de workflow te optimaliseren. Options+ kan op grote schaal worden ingezet, inclusief de mogelijkheid voor IT om bepaalde parameters van de app geruisloos te installeren en te configureren om te voldoen aan de bedrijfsvereisten.

Logi Bolt Wireless Security
Logi Bolt is Logitech’s volgende generatie draadloze connectiviteits-protocol. Logi Bolt is gebaseerd op de draadloze Bluetooth® Low Energy-technologie en bevat meerdere beveiligingsmaatregelen die zijn ontworpen om IT gemoedsrust te geven door de risico’s op kwetsbaarheid van de onderneming te minimaliseren, zowel op kantoor als op afstand. Het biedt ook robuuste connectiviteit, zelfs in overbelaste draadloze omgevingen. En hij is ontworpen met Bluetooth beveiligingsmodus 1, niveau 4, ook wel bekend als Secure Connections Only Mode, die voldoet aan de Federal Information Processing Standards (FIPS).

Prijzen en beschikbaarheid
De MX Keys Mini Combo en Signature MK650 Combo zullen vanaf augustus 2022 verkrijgbaar zijn tegen een adviesprijs van respectievelijk € 219,99 en € 79,99.Bronnen: Logitech

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.