“Logitechs kleurrijke POP-peripherals verschenen”


Op de website van Logitech is een nieuwe serie kleurrijke peripherals verschenen: de POP-serie. Deze nieuwe serie bestaat uit een draadloos toetsenbord en muis. Naast dat deze serie in opvallende kleuren verkrijgbaar komt, zijn er ook speciale knoppen voor emoji’s te vinden.

Op de zogenaamde POP Keys, het toetsenbord, zijn er vier verschillende fysieke toetsen voor emoji’s, welke ook nog gewisseld kunnen worden met in totaal acht expressies. Met de Logitech Options software kan je vervolgens instellen welke toets waarvoor dient. Verder is dit een mechanisch toetsenbord met een clicky-switch, waardoor deze een typemachine-gevoel geven.

Ook de muis, de POP Mouse, heeft een optie om emoji’s makkelijk bij de hand te houden. Met een knop bovenop de muis kan namelijk een emoji-menu geopend worden waardoor je deze makkelijk kan invoeren, ideaal toch? De compacte muis heeft een zogenaamd Smartwheel scrollwheel, waarbij deze vanzelf qua weerstand van hoge precisie naar snel scrollen kan wisselen. Zowel de POP Mouse als Keys komen met Bluetooth 5.1, waardoor deze enkel draadloos werken.

Prijzen en beschikbaarheid
De POP Keys en POP Mouse komen halverwege deze maand verkrijgbaar met adviesprijzen van respectievelijk $99,99 en $39,99 (USD). Europrijzen zijn nog niet bekend.Bronnen: Logitech

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.