Mad Catz brengt M.O.J.O. M1 lichtgewicht muis uit


Hardwarefabrikant Mad Catz heeft een nieuwe gamingmuis aangekondigd. Deze lichtgewicht M.O.J.O. M1 komt eind deze maand verkrijgbaar voor een nog onbekende prijs.

Met een gewicht van 70 gram is deze muis erg licht, en daarmee erg geschikt voor onder andere esporters en lange sessies. Verder is deze gamingmuis ontworpen voor zowel een ‘claw’ als ‘palm’ grip, zodat deze voor bijna iedereen goed aan zal sluiten. In de muis zijn RGB-leds welke samen met het geperforeerde uiterlijk een uitgesproken uitstraling geven.


Intern beschikt de M.O.J.O. M1 over een PixArt PWM3360 12K DPI-optische sensor en mechanische Dacota-switches van Mad Catz eigen ontwerp. Met deze switches haalt de muis een reactietijd van 0.2 milliseconden, waarmee deze zo’n 60% sneller is dan andere mechanische switches.


Eind deze maand zal de nieuwe M.O.J.O. M1-muis van Mad Catz verkrijgbaar komen. Adviesprijzen zijn nog niet genoemd.Bronnen: Mad Catz

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.