Massive Tech Unboxing #01


Even tijd voor iets anders op de vrijdag middag, iets lichters. Alle dozen die nog dicht stonden op Nada haar foto- en videotafel geparkeerd, en openen maar! Vaak weet ik zelf wel ongeveer wat er binnen komt, maar regelmatig zijn het oprecht verrassingen voor ons beide. Voor Nada helemaal, zij weet 9 van de 10x niet wat er op de planning staat tot het daadwerkelijk uit de doos komt. Kortom: ontdek samen met ons wat er de laatste tijd binnen is gekomen:


Voor de goede orde: Als we beide ergens een p..hekel aan hebben zijn het ‘unboxings’ in de vorm van ‘kijk, hier heb je het doosje vanuit alle mogelijke hoeken, en deze kabeltjes zitten erbij’. Toch krijgen we vaak vragen waarom we een specifiek aspect van een bepaald product niet getest of bekeken hebben, en op deze manier kunnen jullie ons ook laten weten wat je interessant vindt, wat juist niet, dat er specifieke aspecten zijn om op te letten, of wat voor een bizarre marketing slogo’s de product-development goden nu weer bedacht hebben. Of kijk gewoon omdat het stiekem toch ook best leuk is om een mega stapel dozen te openen, sommige dingen in het leven hoeven we niet complexer te maken dan ze zijn nietwaar?

Vragen over onze reviews of de producten die we bespreken? Je vindt ons op:
Onze Discord server voor chat en tech talk (gratis en geen installatie noodzakelijk).
Techtesters YouTube
TechtestersLive op Twitch
Foritain op Twitter (auteur, test-chef)
Nadalina op Twitter (baas, foto-heldin)


Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.