Master & Dynamic kondigt de MW09 Noise-Cancelling Earphones aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Master & Dynamic

Master & Dynamic kondigt de MW09 Active Noise-Cancelling True Wireless Earphones aan, de nieuwste toevoeging aan hun reeks draadloze oortelefoons. De MW09 belooft een superieure luisterervaring met geoptimaliseerde akoestiek, een verfijnde ergonomie, en aluminium- en Kevlar-behuizingen met draadloos opladen. Jonathan Levine, oprichter en CEO, benadrukt de focus op prestatieverbeteringen, waaronder een AI-verbeterde gespreksoplossing en adaptieve ruisonderdrukking.

De oortelefoons bieden een indrukwekkend geluidsprofiel met 11 mm beryllium drivers en verbeterde ruisonderdrukking. Een nieuwe AI-gestuurde gespreksoplossing zorgt voor heldere communicatie, zelfs in lawaaierige omgevingen. De bijgewerkte M&D Connect App biedt batterijbewaking en een aanpasbare equalizer. De MW09 is vervaardigd met lichtgewicht geanodiseerd aluminium en krasbestendig saffierglas, waardoor een comfortabele pasvorm en lang luistercomfort worden geboden. Met tot 16 uur batterijduur per oordopje, 12 uur met ANC, en 32 extra uren in de draadloze oplaadcases, belooft de MW09 langdurig gebruik.

De oortelefoons zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Alle stijlen zijn beschikbaar voor aankoop of pre-order op masterdynamic.com vanaf 14 november 2023. De MW09 vertegenwoordigt een samensmelting van hoogwaardig design, geavanceerde technologie en een meeslepende luisterervaring.Bronnen: Master & Dynamic

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?