Nieuwe B660-moederborden van MSI verschijnen online


In de aanloop naar CES 2022 verschijnen er hier en daar steeds meer berichten over producten die tijdens het evenement aangekondigd zullen worden. Ook deze nieuwe moederborden van MSI, verschenen op Twitter. Het gaat om een viertal modellen, waarvan enkele ATX, de MAG B660 TomaHawk WiFi DDR4, en een viertal Micro-ATX: de MAG B660M Mortar WiFi DDR4, de MAG B660M Bazooka DDR4 en de Pro B660M-A DDR4.

De B660- en H670-chipsets zullen de goedkopere tegenhanger van de bestaande Z690-chipset vormen, en zo een systeem met de nieuwe Intel Alder Lake processors goedkoper maken. Vermoedelijk zullen daarom ook niet alle moederborden gebaseerd op B660 en H670 van DDR5-slots worden voorzien, DDR5-geheugen is immers duurder dan bestaande DDR4-modules. Alle MSI-borden worden voorzien van DDR4, dus is het maar de vraag of DDR5 later zal volgen.

Tijdens CES 2022, specifiek op 4 januari, maakt Intel meer bekend over de nieuwe chipsets.Bronnen: g01d3nm4ng0

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments