Meta kondigt de Quest 3 aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Meta

Meta Quest heeft aangekondigd dat de Meta Quest 3-headset vanaf 10 oktober beschikbaar zal zijn voor $499,99 USD voor de 128 GB-versie en $649,99 USD voor de 512 GB-versie, inclusief Asgard’s Wrath 2 en een zes maanden durende Meta Quest+ proefperiode. Deze headset biedt geavanceerde mixed reality-ervaringen met indrukwekkende beeldkwaliteit en een soepele overgang tussen virtuele en fysieke omgevingen.

Meta Quest 3 is uitgerust met de Snapdragon XR2 Gen 2-processor, waardoor het dubbele grafische verwerkingskracht heeft ten opzichte van zijn voorganger en snelle laadtijden biedt. De headset ondersteunt meer dan 100 nieuwe en geüpgradede apps en games en is compatibel met Meta Quest 2-titels. Het introduceert ook “augments,” interactieve virtuele objecten die zich in je omgeving bevinden.

De headset heeft een verbeterd display met een hogere resolutie en een breder gezichtsveld dan de Meta Quest 2. Het biedt een comfortabele pasvorm, verbeterde controllers met haptische feedback en handtracking. Meta Quest 3-accessoires zijn beschikbaar voor meer comfort, personalisatie en prestaties.

Ten slotte heeft Meta Quest aangekondigd dat de headset beschikbaar zal zijn in verschillende landen via de Meta Store en geselecteerde retailers, waaronder Target, Walmart, Best Buy, en anderen. Het bedrijf werkt ook samen met partners om meer accessoires en producten voor de Meta Quest-reeks uit te brengen.Bronnen: Meta

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?