Micron kondigt twee nieuwe Crucial producten aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Micron

Micron kondigde vandaag twee nieuwe producten aan in de Crucial Pro Series: Crucial DDR5 Pro Memory: Overclocking Edition en de Crucial T705 SSD. De DDR5 Pro Memory biedt 16 GB modules tot DDR5-6000, waardoor hogere prestaties en lagere latenties mogelijk zijn. Deze overklokbaar DRAM is compatibel met de nieuwste Intel en AMD CPUs, en ondersteunt zowel Intel XMP 3.0 als AMD EXPO specificaties. De Crucial T705 SSD, met Micron’s 232-laags TLC NAND, levert sequentiële lees- en schrijfsnelheden tot 14,500 MB/s en 12,700 MB/s respectievelijk, ideaal voor gaming en intensieve toepassingen.

De Crucial DDR5 Pro Memory: Overclocking Edition biedt geoptimaliseerde timings, een aluminium heatspreader en universele compatibiliteit met DDR5-gebaseerde Intel Core 12th tot 14th Gen desktop-CPU’s en AMD Ryzen 7000 tot 8000G Series desktop-CPU’s. Beide producten ondersteunen Microsoft DirectStorage en zijn achterwaarts compatibel met Gen 3 en Gen 4 moederborden. Het T705 SSD-assortiment omvat een exclusieve 2 TB witte heatsink-versie voor esthetische harmonie met witte moederborden en componenten. Zowel de DDR5 Pro Memory als T705 SSD hebben een beperkte levenslange garantie en zullen beschikbaar zijn vanaf 27 februari en 12 maart 2024, respectievelijk. Deze producten zijn bedoeld voor enthousiastelingen, gamers en professionals die op zoek zijn naar optimale prestaties voor AI-ready PC builds.Bronnen: Micron

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?