Micron Technology kondigt de 3500 NVMe SSD aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Micron Technology

Micron Technology kondigde vandaag de verzending aan van de Micron 3500 NVMe SSD, die gebruikmaakt van 232-laags NAND om krachtige workloads aan te kunnen voor zakelijke toepassingen, wetenschappelijke berekeningen, gaming en contentcreatie. De SSD, beschikbaar in M.2-formaat tot 2 TB, biedt superieure prestaties vergeleken met concurrentie, met tot 71% verbetering voor productontwikkelingstoepassingen. Micron’s vice-president Prasad Alluri benadrukt indrukwekkende specificaties, zoals een 132% verbetering in wetenschappelijke berekeningen.

De Micron 3500 richt zich op de groeiende opslagbehoefte in gaming en contentcreatie, met laadtijden tot 38% sneller voor games zoals Valorant. De SSD ondersteunt DirectStorage voor verdere versnelling van laadtijden in compatibele games. Voor contentmakers met native 4K en 8K video’s biedt de Micron 3500 snellere bestandslading en -bewerking. Volgens PCMark 10 benchmarks overtreft de Micron 3500 SSD concurrenten met 36% hogere bandbreedte, 38% snellere toegang en 37% betere algehele resultaten.

Partners zoals MSI benadrukken de rol van de Micron 3500 in gaming en geavanceerde notebooks, terwijl ClearView Memory Research oprichter Pablo Temprano de SSD als een high-performance drive voor AI-ready pc’s ziet. De Micron 3500 is nu beschikbaar bij geselecteerde pc-fabrikanten en vormt een aanvulling op Micron’s brede SSD-portfolio voor makers, waaronder de Crucial X9 Pro en Crucial X10 Pro draagbare SSD’s.Bronnen: Micron Technology

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?