Micron Technology lanceert de Crucial T500


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Micron Technology

Micron Technology, heeft de Crucial T500 Gen 4 NVMe SSD gelanceerd, een uitbreiding van hun NVMe solid-state drive (SSD) portfolio. Deze SSD biedt indrukwekkende prestaties dankzij het gebruik van Micron’s geavanceerde 232-laags 3D NAND technologie met I/O-snelheden tot 2,4 gigabytes per seconde (GB/s). De T500 is ontworpen om de prestaties te verbeteren voor console- en pc-gamers, foto- en videobewerkers, en contentmakers. Er zijn twee versies beschikbaar: een met een heatsink voor platforms zoals de PlayStation 5 (PS5) en pc’s, en een zonder heatsink voor laptops, desktops en werkstations.

De T500 biedt tot 40% betere prestaties ten opzichte van het energieverbruik en is twee keer zo snel als de vorige generatie Gen 3 NVMe SSD’s, met opeenvolgende lees- en schrijfsnelheden tot 7,400 MB/s en 7,000 MB/s. Dit resulteert in 16% snellere game laadtijden en verminderd CPU-gebruik met Microsoft DirectStorage. De SSD is eenvoudig te installeren en biedt opslagcapaciteit tot 2 TB, ideaal voor PS5-upgrades of UHD/8K+ video’s. Daarnaast levert de T500 tot 42% betere prestaties in contentcreatie-toepassingen, waardoor zware workloads sneller kunnen worden verwerkt. De Crucial T500 Gen 4 NVMe SSD is beschikbaar in capaciteiten van 500 GB, 1 TB en 2 TB, en een 4 TB optie wordt verwacht in 2024. Het product is verkrijgbaar via verschillende kanalen wereldwijd.

voor meer informatie kan je de review bekijken:Bronnen: Micron Technology

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?