Microsoft introduceert een special edition XBOX controller


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Microsoft

De Xbox Wireless Controller – Stormcloud Vapor Special Edition is een nieuwe toevoeging aan de Xbox-lineup. Deze speciale editie heeft een dynamisch donkerblauw wervelend patroon geïnspireerd op wolken en stormachtige luchten. De controller beschikt over rubberen, blauwe diamantpatroon grips op de achterkant voor een stevige grip tijdens het gamen. Dankzij Bluetooth en Xbox Wireless kan de controller verbinding maken met Xbox Series X|S en Xbox One-consoles, pc, mobiele telefoons en tablets. De 3.5 mm audio-aansluiting maakt het mogelijk om met een compatibele headset te communiceren, en de speciale Share-knop maakt het eenvoudig om je meest opmerkelijke gaming hoogtepunten te delen.

De controller heeft een lange batterijduur van maximaal 40 uur en kan worden aangepast met behulp van de Xbox Accessories-app. Bovendien wordt een exclusieve dynamische achtergrond “Stormcloud Vapor” ontgrendeld wanneer de controller wordt aangesloten op een Xbox Series X|S-console. Deze dynamische achtergrond heeft blauwe wervelingen in verschillende tinten om een spannende nieuwe look aan de console-ervaring toe te voegen.

De Xbox Wireless Controller – Stormcloud Vapor Special Edition is beschikbaar voor pre-order in geselecteerde Xbox-markten wereldwijd voor $69.99 USD ERP. Ga naar Xbox.com of lokale retailers, waaronder de Microsoft Store, voor meer informatie en om te bestellen.Bronnen: Microsoft

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?