Microsoft onthult nieuwe Xbox consoles


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Microsoft

Tijdens de Xbox Games Showcase onthulde Microsoft nieuwe versies van zijn Xbox-consoles, waaronder een disc-loze Xbox Series X, een verbeterde Xbox Series X met 2 TB opslag en een witte Xbox Series S met 1 TB opslag. De disc-loze versie heet de Xbox Series X 1 TB Digital Edition en zal aanvankelijk alleen beschikbaar zijn in de kleur Robot White. Deze editie heeft 1 TB opslag en is volgens Microsoft ideaal voor spelers die de voorkeur geven aan digitale content.

De Xbox Series X – 2 TB Galaxy Black Special Edition, onderscheidt zich met een uniek patroon van grijze en groene glinsterende kunststof op een zwarte basis. Deze versie biedt 2 TB opslagruimte. De witte Xbox Series S – 1 TB biedt een upgrade van een halve terabyte ten opzichte van het huidige model, wat betekent dat zowel de witte als de zwarte Series S-consoles dezelfde opslagcapaciteit hebben. Het persbericht suggereert echter dat de zwarte versie mogelijk zal worden stopgezet ten gunste van de witte versie.

De prijzen voor de nieuwe modellen zijn als volgt: de Xbox Series X – 1 TB Digital Edition zal $449,99/€499,99 kosten, de Xbox Series X – 2 TB Galaxy Black Special Edition zal $599,99/€649,99 kosten en de Xbox Series S – 1 TB in Robot White zal $349,99/€349,99 kosten. Alle drie de modellen zullen later dit jaar beschikbaar zijn.

Deze nieuwe consoles bieden meer keuze voor gamers, met opties voor meer opslagruimte en verschillende kleuren, passend bij de behoeften van digitale en traditionele spelers.Bronnen: Microsoft

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?