MINISFORUM heeft de V3-tablet geüpdate met de AMD Ryzen 7 8840U CPU


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MINISFORUM

MINISFORUM heeft onlangs de V3-tablet geüpdatet met AMD’s nieuwste Ryzen 7 8840U-CPU. De V3 is ’s werelds eerste AMD AI 3-in-1 tablet, met Zen 4 CPU en RDNA3 GPU-architectuur, 8 cores, 16 threads, en een 14-inch 2.5K 165Hz touchscreen. De CPU biedt 3.30 GHz basiskloksnelheid en een max boost tot 5.10 GHz, met een TDP van 15-30 W en een 16 MB L3-cache. Het beschikt over Radeon 780M graphics en een dual-fan, vier-koperen-buis koelsysteem voor 28 W prestaties.

De AMD 8840U werkt samen met een XDNA AI-processor met NPU- en processorrekenkracht tot respectievelijk 16TOPS en 38TOPS. V3 ondersteunt Microsoft’s Real-time Communication en Copilot, en heeft een magnesiumlegering behuizing met een minimalistisch ontwerp. Het 165 Hz touchscreen biedt een breed kleurengamma van DCI-P3 en wordt geleverd met vier speakers. V3 ondersteunt VLink en kan worden gebruikt als display voor Mini-PC’s en laptops, en zelfs voor gamingconsoles.

Interfaces omvatten USB4-poorten, een SD-kaartsleuf, en een koptelefoonaansluiting. Met Windows Hello, vingerafdrukontgrendeling, PD 65W opladen, en een 50.84Wh batterij biedt V3 ook het intelligente Control Center VSPACE. MINISFORUM plant het V3 en Spring New Product Launch Event eind maart voor onthullingen over prijs en beschikbaarheid.Bronnen: MINISFORUM

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?