MINISFORUM heeft de voorverkoop gestart van de UM780 XTX


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MINISFORUM

MINISFORUM heeft de volledige voorverkoop gestart van de UM780 XTX, zijn vlaggenschip mini-PC, met een instapprijs van $479. Het apparaat onderscheidt zich als de toonaangevende geïntegreerde grafische mini-PC op de markt, met krachtige prestaties en een uitgebreide reeks interfaces. De UM780 XTX heeft zes significante upgrades, waaronder verbeterde koeling, een verticale standaard, RGB-verlichting, OCulink-ondersteuning, dubbele Ethernet-poorten, en USB4-layouts aan de voor- en achterkant, waardoor betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid toenemen.

Aangedreven door de AMD Ryzen 7 7840HS-processor met 8 cores en 16 threads, biedt de UM780 XTX indrukwekkende rekenkracht, met een maximale overklokfrequentie van 5,10 GHz. Geheugenuitbreiding is mogelijk tot 96 GB dual-channel, en effectieve CPU-koeling wordt bereikt met vloeibaar metaal. De mini-PC heeft twee 2,5G RJ45 Ethernet-poorten, waardoor netwerkaggregatie en routerfunctionaliteit mogelijk zijn.

Op het gebied van beeldscherminterfaces biedt de UM780 XTX 1 HDMI 2.1-poort en 1 DP1.4-poort, ondersteunend voor 4 gelijktijdige displays. Het apparaat bevat ook een OCulink-interface voor grafische kaartuitbreiding en een aanpasbare RGB-achtergrondverlichting. Met een rijke selectie aan interfaces, waaronder USB3.2 en 40 Gbps USB4-poorten, is de UM780 XTX een opvallende verschijning in de geïntegreerde grafische mini-PC-markt, met aandacht voor zijn prestaties, ontwerp en interfaces.Bronnen: MINISFORUM

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?