MINISFORUM kondigt hun MKB i83 toetsenbord aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MINISFORUM

MINISFORUM, zet een belangrijke stap in de richting van het creëren van een allesomvattend desktop-ecosysteem met de introductie van het MINISFORUM MKB i83-toetsenbord. Dit markeert hun uitbreiding naar de wereld van randapparatuur en biedt gebruikers een complete desktopervaring. De MINISFORUM MKB i83 is een toetsenbord van premiumkwaliteit met een geanodiseerde aluminium behuizing voor duurzame prestaties en een elegante textuur. Het toetsenbord is ontworpen voor diverse gebruikers die hoge eisen stellen.

Het toetsenbord heeft dubbelgespoten PBT-toetsenkapjes voor leesbaarheid en slijtvastheid, en biedt een comfortabele typervaring. Een opvallende eigenschap is de mogelijkheid om schakelaars te verwisselen, waardoor gebruikers hun tactiele ervaring kunnen aanpassen. De MINISFORUM MKB i83 gebruikt Kailh MX Red-schakelaars, bekend om hun stille en lineaire eigenschappen, waardoor typen soepel verloopt.

Het toetsenbord ondersteunt multi-device connectiviteit via Bluetooth (zowel 3.0 als 5.0), 2.4G draadloos via een USB-ontvanger en bedraad via TYPE-C, en kan tot vijf apparaten tegelijk ondersteunen. Een ergonomisch ontwerp vermindert vermoeidheid tijdens langdurige werksessies, en geluiddempend schuim minimaliseert geluid terwijl het de tactiele ervaring verbetert.

Met een indrukwekkende 3000mAh-batterij kan de MINISFORUM MKB i83 tot 300 uur meegaan zonder achtergrondverlichting, wat handig is voor mobiele professionals. Voor gamers biedt het RGB-verlichtingseffecten en n-key rollover voor precisie tijdens gaming. Voor professionals is er geavanceerde geluiddempingstechnologie en duurzaamheid dankzij geanodiseerd aluminium en PBT-toetsenkapjes. Dit toetsenbord combineert elegantie, prestaties en veelzijdigheid en voldoet aan de behoeften van gamers, professionals en veeleisende gebruikers van randapparatuur.Bronnen: MINISFORUM

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?