Minisforum lanceert de nieuwe UN1265 mini pc


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Minisforum

De Minisforum UN1265 is een revolutionaire mini-pc met de krachtige Intel Core i7-12650H-processor uit Intel’s 12e generatie. Met 10 cores (6P cores + 4E cores) en 16 threads biedt de processor moeiteloos multitasking voor zowel professionals als enthousiastelingen.

De UN1265 heeft een efficiënt koelsysteem met warmtepijp om de hitte snel af te voeren, waardoor optimale prestaties behouden blijven. Voor creatieve gebruikers biedt de pc AV1-decodering en Intel Quick Sync Video-technologie voor snelle videocompressie en bewerking.

Met DDR4-3200 geheugen en PCIe 4.0 SSD zorgt de UN1265 voor supersnelle gegevenstoegang en multitasking-mogelijkheden.

Het compacte wandmontageontwerp van de UN1265 bespaart bureauruimte en houdt het geheel opgeruimd. De pc ondersteunt meerdere beeldschermen via DP, HDMI en USB-C poorten, waardoor de productiviteit en entertainmentervaring worden verbeterd.

De UN1265 is handig in gebruik dankzij de ondersteuning voor PD-voeding via USB-C, waardoor snelle gegevensoverdracht en slim opladen mogelijk zijn.

De Minisforum UN1265 belooft een nieuwe dimensie van prestaties en draagbaarheid voor professionals die onderweg werken en thuisgebruikers die van entertainment genieten. Met zijn geavanceerde technologieën en ruimtebesparend ontwerp biedt de UN1265 een ongeëvenaarde rekenkracht en functionaliteit waar je ook bent.Bronnen: Minisforum

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?