MMD brengt Philips Evnia gamingmonitor uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MMD

Het nieuwste lid van de Evnia-familie dat op de markt wordt gebracht, is de Philips Evnia 27M2C5500W, een 27-inch Quad HD-gamingmonitor die een razendsnelle verversingssnelheid van 240 Hz combineert met een compact ergo-ontwerp en een rijke verscheidenheid aan krachtige functies, zodat elke gamesessie is niets minder dan episch.

Innovatieve functies voor gamen op het volgende niveau
De Philips Evnia 27M2C5500W heeft alles wat spelers nodig hebben voor snelle, vloeiende, visueel verbluffende en fysiek comfortabele gamesessies, keer op keer. Qua soepelheid is het model uitgerust met AMD FreeSyncTM Premium Pro gecombineerd met een oogverblindende verversingssnelheid van 240 Hz, lage invoervertraging en een snelle respons van 1 ms GtG en 0,5 ms MPRT. Het resultaat is vrijwel vertragingsvrij gamen zonder vervaging, vertraging, ghosting of tearing – wat betekent dat gamers zelfs kunnen genieten van de snelste games zoals online battle royale en racen zonder zich zorgen te hoeven maken of hun monitor het wel bij kan houden.

Visueel gezien is de Philips Evnia 27M2C5500W een kracht om rekening mee te houden. Het gebogen VA-scherm biedt prachtige beelden met brede kijkhoeken van 178/178 en het aangename omhullende gevoel van 1000R-kromming – speciaal ontworpen om in de actie te springen. Kristalheldere Quad HD-beelden zijn scherp, helder en levensecht, en DisplayHDR 400 perfectioneert ze nog verder, dankzij verbazingwekkende helderheid, contrast en kleuren voor een visueel resultaat dat verbeterde details onthult, zelfs in schaduwrijke scènes.

Connectiviteit is compleet en eenvoudig, met twee HDMI-, twee DisplayPort- en een USB-hub met 2 snellaadpoorten om eenvoudig alle randapparatuur aan te sluiten die gamers nodig hebben om hun avonturen ten volle te beleven. Ze kunnen hun bureau inrichten zoals ze dat willen, zonder compromissen te sluiten.

Met een monitor als deze zullen gamers terughoudend zijn om te stoppen. Gelukkig is de Philips Evnia 27M2C5500W ontworpen met het fysieke welzijn van gamers in gedachten. LowBlue-modus en trillingsvrije technologieën zorgen voor oogvriendelijke gameplay, terwijl de monitorstandaard kan worden gekanteld (-5°/20°), gedraaid (+/- 30°) en in hoogte aangepast (130 mm) geschikt voor elke lichaamsbouw – voor maximaal comfort, zelfs tijdens langdurige gamesessies.

Prijzen en beschikbaarheid
De Philips Evnia 27M2C5500W is vanaf vandaag te koop voor € 579.Bronnen: MMD

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.