MMD lanceert draadloze Philips TAG5106-headset met Bluetooth 5.2


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MMD

MMD, de merklicentiepartner voor Philips-monitoren, kondigt een nieuwe koptelefoon aan. Uitgerust met een dubbel draadloos systeem dat zowel 2,4 GHz als Bluetooth ondersteunt, biedt de Philips TAG5106 een echte twee-in-één-oplossing die geavanceerde kwaliteit levert in gaming-audio en mobiele muziek.

Belangrijkste kenmerken:
– Nauwkeurige drivers van 50 mm
– Afneembare ruisonderdrukkende microfoon om luid en duidelijk te worden gehoord
– 2,4 GHz/BT dubbele draadloze verbinding en 3,5 mm bekabelde verbinding voor gemakkelijke compatibiliteit met meerdere platforms
– Next-gen DTS Headphone:X 2.0 surround sound voor echt meeslepend luisteren
– Geïntegreerde ademende LED-verlichting voor een meer dynamische game-ervaring
– Ultralange batterijduur van 45 uur

Als het gaat om het creëren van een echt meeslepende game-ervaring, is het geluid net zo belangrijk als de graphics. Uitgerust met DTS Headphone:X 2.0 next-gen 7.1-kanaals surround sound-technologie, levert de Philips TAG5106 verbeterde basweergave, audiohelderheid en nabijheidssignalen, evenals een nieuw niveau van afstandsbewustzijn dat onderscheid maakt tussen near-field en far-field geluid. Dit creëert een uitzonderlijk gevoel van realisme dat gamers in het middelpunt van de actie plaatst, waardoor ze als nooit tevoren van de ervaring kunnen genieten. Maar de Philips TAG5106 gaat nog een stap verder, met op maat afgestemde 50 mm-drivers die zijn afgesteld door professionele akoestische ingenieurs om een ​​rijk en nauwkeurig geluid te leveren dat zo nauwkeurig is dat gamers naderende voetstappen kunnen horen, waardoor ze de competitieve overhand krijgen die ze zoeken. Ten slotte biedt een afneembare unidirectionele ruisonderdrukkende microfoon het extra voordeel dat gamers duidelijk en gemakkelijk met hun teamgenoten kunnen communiceren.

De Philips TAG5106 is ook de ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen gameprestaties. Naast 2,4 GHz draadloze technologie, die betrouwbare, lossless gaming-audio kan leveren met ultralage latentie op pc, Mac en PlayStation, beschikt deze hoofdtelefoon over gelijktijdige Bluetooth-connectiviteit voor mobiele apparaten. Gamers kunnen gemakkelijk wisselen tussen 2,4 GHz en draadloze Bluetooth-verbinding met één klik op de knop, wat zorgt voor maximale flexibiliteit. De ultralange batterijduur van 45 uur zorgt voor uren speelplezier, of je nu aan het gamen bent of naar muziek of andere audiocontent luistert. En hoe ze ook worden gebruikt, de Philips TAG5106-hoofdtelefoon biedt extreem comfort dankzij een bekroond ergonomisch ontwerp met een aanpasbare hoofdbalk en oorkussens met kunstleer en traagschuim voor langdurig en stijlvol comfort.

Prijzen en beschikbaarheid
De Philips TAG5106 is vanaf vandaag te koop voor € 99,90.Bronnen: MMD

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.