MMD toont tweetal Philips-monitoren met webcam


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MMD

Onder de nieuwste en toekomstbestendige modellen van Philips-monitoren, verwelkomt de 5000-serie twee nieuwe producten ter ondersteuning tijdens werkuren en vrije tijd: de 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) – en de 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm) diag.).

Gebruikers die hun monitor willen upgraden naar een goed ontworpen, krachtig, functierijk en betrouwbaar model, hoeven niet verder te zoeken: de Philips 27E1N5600HE en 24E1N5300HE monitoren voldoen aan de behoeften van gebruikers van alle leeftijden in de opkomst van telewerken en internet- evenementen en activiteiten, sociale media en online entertainment. Deze modellen bieden belangrijke functies, zoals een geïntegreerde 5MP-webcam om de samenwerking te verbeteren en eenvoudige USB-C-connectiviteit met één kabel.

Of je nu op internet surft, foto’s retoucheert, videogames speelt of een favoriete film kijkt, visuele kwaliteit is essentieel. De Philips 27E1N5600HE en 24E1N5300HE zijn beide voorzien van hoogwaardige IPS LED-breedbeeldtechnologie voor diep contrast, scherpe beelden en levendige kleuren waarvan kan worden genoten vanuit ultragroothoeken van 178/178 graden. De Philips 27E1N5600HE biedt de verbluffende visuele kracht van kristalheldere, Quad HD 2560 x 1440 resolutie om beelden en graphics echt te laten knallen, terwijl de Philips 24E1N5300HE Full HD 1920 x 1080 heldere kleuren, scherpe details en verbeterd contrast levert voor een levensechte afbeelding.

Naast hun visuele vuurkracht bieden de Philips 27E1N5600HE en 24E1N5300HE ook een reeks prestatieverhogende functies voor samenwerking, probleemloze connectiviteit, meeslepend entertainment en fysiek comfort. Uitgerust met een USB type-C-connector met stroomvoorziening, stellen deze monitoren gebruikers in staat hun compatibele apparaat op te laden terwijl ze gegevens supersnel overbrengen en video met hoge resolutie bekijken, allemaal met slechts één dunne, omkeerbare kabel. Om eenvoudig en intuïtief samenwerkingswerk te garanderen, bevatten beide monitoren een ingebouwde 5MP webcam gecertificeerd voor Windows Hello en uitgerust met een fysieke schakelaar voor extra privacy wanneer ze niet in gebruik zijn, evenals een handige ruisonderdrukkende microfoon en dubbele 5 watt geïntegreerde luidsprekers voor heerlijk heldere communicatie. En om de meeslepende ervaring van gaming en multimedia compleet te maken, beschikken beide monitoren over ingebouwde stereoluidsprekers.

Comfort en gemak staan ​​ook op het menu, dankzij een EasySelect Menu Toggle-toets voor snelle en eenvoudige aanpassingen van de monitorinstellingen, een geïntegreerd kabelbeheersysteem, oogvriendelijke LowBlue-modus en flikkervrije technologie, en een compacte Ergo-basis die kantelt, scharnieren en hoogteverstelling om aan allerlei voorkeuren en morfologieën te voldoen.

Prijzen en beschikbaarheid
Philips 27E1N5600HE en 24E1N5300HE zijn vanaf half juni te koop voor prijzen van 439 euro en 319 euro.Bronnen: MMD

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.